Cautare

1236 de rezultate pentru "carte telekom" (3.05 secunde)
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
Ca sa faca totul ca la carte si sa nu se trezeasca peste noapte sanctionati, functionarii publici pot sa câstige un ban în plus numai daca se apuca sa predea.
la începutul anului, în Dolj erau înregistrati în evidente 136.061 de salariati, în crestere fata de începutul anului anterior, când erau 128.442 de persoane cu carte de munca.
Alt aspect este ca valoarea unei masini cu carte de service la zi se pastreaza in cazul vanzarii mai bine decat un automobil fara lucrarile facute in service autorizat, inscrise in carte", au fost de parere reprezentantii dealerului Ford.
Nu mai am carte de munca si voi fi platit pe PFA, dar imi achit singur contributiile", spunea un tanar care astepta la coada la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj pentru a deveni mic intreprinzator.
Pe parcursul existentei, Editura Eminescu a publicat editii celebre ale scriitorilor romani consacrati, opere ale unor autori aflati la a doua sau a treia carte, debuturi in proza si poezie, volume de critica si istorie literara, de filosofie a culturii, monografii si traduceri ale unor opere de referinta universala.
Aveti venituri din alte activitati, dar doriti sa aveti si carte de munca in continuare? ... - copie dupa buletin sau carte de identitate.
Chiar si cei care au carte de munca, dar mai obtin venituri si din contracte de drepturi de autor pentru acestea din urma tot trebuie sa achite contributiile stabilite de lege.
O carte binevenita, plina de idei practice care te vor ajuta sa te diferentiezi, sa te schimbi." Andrei Gosu - Director General Ascendis. ... Daca doriti sa rasfoiti cateva pagini din carte, folositi butonul Rasfoieste din pagina de descriere a cartii.
am scris doar un articol critic, evidentiind ce mi s-a parut rational si ce nu intr-o carte de R.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ' Lansare de carte '.
La fata locului sunt si angajatii bibliotecii care deja au inceput sa transporte volumele de carte si sa le aseze, in anumite sectoare, pe rafturi. ... prezentari, expozitii, lansari de carte.
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983. ... (Fragment din "Frumosii nebuni ai Craiovei Maxima", editia a II-a, carte aflata in curs de tiparire la Tipografia de Sud )
- Prea multe dispute alandala. Dati-le jos! Altcineva ma intreaba daca nu cumva pandesc, viclean, personaje pentru o carte? Ideea e de tinut minte!
Acesta a prezentat un mesaj al tatalui sau si le-a spus celor prezenti ca exista o carte cu file albe in care persoanele care doresc ii pot transmite "cateva cuvinte pe hartie" lui Adrian Nastase.
Exercitii de echilibru, cu o prefata de Catalin Tolontan, se afla pe locul al doilea in topul celor mai bine vindute carti Polirom la recent incheiata editie a Tirgului de Carte Gaudeamus (21-25 noiembrie 2012).
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Prima ei carte, "Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi", lansata in 2008, s-a vandut extrem de bine, iar reactiile pozitive pe care le-a primit au incurajat-o sa lanseze anul trecut "3 S: Sanatoasa, Supla, Satula", o carte si un dvd.
Romanul va fi lansat la Salonul International de Carte Bookfest 2013 in prezenta autorului. ... M-a prins, exact ca un roman politist." - George Ivascu Despre carte:
Florin Grozea, compozitor si producator muzical cu experienta de 17 ani in industria muzicala, vine joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, la workshop-ul djsuperstore, pe Strada Scoala Ciocanul 3 - 5, pentru a vorbi despre prima carte inspirationala din muzica romaneasca.
google-analytics.com